Partnerské vzťahy.


Vzťahová kompatibilita: Hodíme sa k sebe vôbec?
 
Túto otázku mi často kladiete či už v partnerskej poradni, alebo pri emocionálnom koučingu..Z tohto dôvodu som sa rozhodla o tejto téme napísať viac v tomto BLOGU..
 
Všetko je držané pohromade v našich životoch, podľa frekvencie. Frekvencie pôsobia ako magnet a gravitačná sila, ktorá spája podobné, alebo odpudzuje iné frekvencie.
Predstavte si, že každý objekt, miesto, myšlienka, emócia, zámer má priložené neviditeľné číslo, ktoré označuje jeho frekvenciu. Aj váš vzťah má frekvenčné číslo, ktoré ho drží pokope ako lepidlo. Toxicita má veľmi nízku vibračnú frekvenciu (označme, že je to 0-300 hz)
V toxických frekvenciách je váš vzťah pokope iba na základe emócií: strach, túžba, nízka sebahodnota, žiarlivosť, stres, prežitie, nedostatok sebalásky..
Tak dlho, kým zostanete v týchto frekvenciách, bude vzťah držať pohromade.
 
V momente, keď sa jedna osoba vo vzťahu začne liečiť a rásť, čo zvýši jej frekvenciu nad rozsah 300 hz,, sa vzťah začne rozpadať.
Neexistuje žiadny magnet, ktorý ich udrží pokope, pretože jedna osoba vibruje vyššie a druhá nižšie.
 
Takto ich Vesmír začne rozdeľovať tým, že priláka udalosti, ktoré ich oddelia.
 
Partner s nižšími frekvenciami sa bude vždy snažiť znížiť frekvenciu partnera, ktorý vibruje nad vzťahom len preto, aby ostali aj naďalej v spojení.
Takže v tomto životnom momente, príde jedno z najťažších rozhodnutí, ktoré budete mať, je medzi vašim rastom a vzťahom.
 
Ak znižuješ svoju frekvenciu, aby si udržal vzťah, tak strácaš SEBA - (duchovnú evolúciu), tak pociťuješ frekvencie vyhorenia, smútku, strachu..
 
Potom bude partner vinníkom za vaše prekážky, no po celý čas to bola vaša voľba, obetovať svoje vlastné vyššie vibrácie.
Bojíte sa opustenia a zanechať minulosť za sebou, aby ste sa vydali do neznáma.
Práve tento strach je to, čo vás drží zamknutých na nižších frekvenciách a vo vašom nízko vibračnom vzťahu.
 
Potrebuješ sa naučiť zvoliť si svoj osobný rast (život vo vyšších frekvenciách) bez ohľadu na to, čo sa deje, pretože je to jediná vec, ktorú si môžeš vziať so sebou do ďalšieho života.
 
Ak máš ODVAHU zvoliť si rast pred svojím nízko frekvenčným vzťahom potom ho nahradí vyššie frekvenčný partner, ktorý bude túžiť rásť s tebou.
 
Najprv musíš veriť, že si zaslúžiš niečo lepšie a podľa toho aj konať a prijímať nové VÝZVY pre ZMENU.
 
Neprišli sme na túto planétu, aby sme boli uväznený vo vzťahoch a prepojeniach, ktoré obmedzujú náš plný potenciál len preto, že sme v minulosti trávili čas a mali obmedzené predstavy o partnerských vzťahoch. Opustením seba samej ohrozujete vzťah samotný, ktorý sa snažíš uchrániť. Snažte sa teda stáť si za svojimi hodnotami a názormi.
 
Húsenica vie, že keď sa raz zmení na motýľa, už nie je možné aby bola opäť húsenicou. Je nemožné aby húsenica povedala:
"Vieš čo, navždy zostanem húsenicou, len aby som ťa nemusela nikdy opustiťˇ.
 
Bolesť, ktorú cítite v týchto vzťahoch, pramení z toho, že ste objavili krídla a bojíte sa vyletieť do nových výšin. Takto plytváte svojou energiu - a to snahou, aby sa ostatné húsenice zmenili na motýľa predtým než vzlietnete, VY.
 
Život a MY sa vyvíjame svojím tempom a každý vo svojom vlastnom načasovaní, nie je našou prácou snažiť sa urýchliť ostatných alebo čakať na ich ZMENU.
 
Niektorým to trvá celý život, kým prejdú z nižších frekvencií a vy by ste strávili celý život čakaním? A snahou zmeniť ich?
 
Nie si zlý človek pretože chceš odísť hneď ako dostaneš krídla a začneš túžiť po inom poznaní života.
 
Ak je to vo vzťahu vyrovnané, poletia s tebou, keď si prešli dostatočnými skúsenosťami, keď sa chceli posunúť v evolúcií.
 
AK nie, nechaj partnera žiť v jeho pohodlí aby si mohol vystúpiť na vyššie frekvencie vzájomnej LÁSKY, ÚCTY, ZDRAVIA a PROSPERITY.
 
ZASLÚŽIŠ SI uprednostniť SVOJ RAST pred STAGNÁCIOU. ZASLÚŽIŠ SI VYSOKO frekvenčný VZŤAH.
 
 
Sme nútení navyšovať vibrácie.
 
Keď hovoríme o zvyšovaní vibrácií, hovoríme zároveň o zmene frekvencie. Ešte dlho predtým, než začneme hovoriť alebo zverejňovať nové informácie, už prebiehajú energetické konverzácie.
 
Našej komunikácii porozumejú ľudia s podobnou frekvenciou.
 
ĎAKUJEM za každé zdieľanie 🙏🏼 S láskou a úctou Yvette - autorka a lektorka vzdelávacích programov na mieru ©2024
 
 
 
Naše SEBArozvojové programy a zážitkové pobyty - tréningy na mieru..
 
ČAS kedy je potrebné zmeniť prostredie pre svoj osobnostný rast..CestaSebapoznania 👇🏼