25.01.2024 Spln Mesiaca..


Je tu ČAS odomknutia svojho SRDCA.

 

Januárový spln Mesiaca v Levovi je časom otvorenia svojho SRDCA. Počúvať svoje srdce
a nasledovať jeho múdre vedenie.

 

Tieto dni svojimi energiami otvárajú mnohé témy, hlavne vzťahové..

 

Myslíte si, že ich máte roky spracované, no oni sa vám nejakým vplyvom znovu objavia. V úplnej nahote a z iného uhlu pohľadu a začínate znova.

 

Môžete preto byť viac podráždení a cítiť tlak alebo bolesť pri srdci. A tak si srdce opäť nastavuje obranné mechanizmy.. aby už netrpelo.. nezažilo tú traumu.. nesklamalo sa.. ale takto to nejde.

 

A práve tieto bariéry sa teraz derú na povrch a potrebujú zrúcať – spracovať sa.

 

V prípade srdcových problémov je potrebné si uvedomiť nedostatočné zásobovanie nášho srdca životnou energiou, že mu nedávame čas a starostlivosť; počuť volanie srdca, hladné po pozornosti a starostlivosti, uznať, že ego obsadilo prvé miesto v živote pred srdcovými záležitosťami.

 

Je dôležité nerobiť zo srdca batoh plný nenávisti, hnevu, smútku a bolesti, dosiahnuť vnútorný pokoj, priznať slabosť a zraniteľnosť, uznať srdce ako stred a stred toku života a otvoriť sa jeho potrebám, prejaviť pokoru.

 

Témou tohto splnu sú láska a jednota, treba cítiť a počúvať srdcom, otvoriť srdce, byť ochotný prijímať, vnímať a dávať.

 

Tento spln nás vyzýva CÍTIŤ a VCÍTIŤ sa.

 

V týchto dňoch môžete cítiť problémy s krvným obehom nezabudnite na správne dýchanie, pohyb, zdravé ľahké jedlo a môžete využiť silu a energiu červenej farby. Červená podporuje krvný obeh a tvorbu červených krviniek, zvyšuje tlak a urýchľuje srdcovú frekvenciu. Zahrieva a posilňuje tok energie.

 

Kto všeobecne trpí nízkym tlakom, kto sa často cíti unavený, spomalený a lenivý, môže použiť červenú farbu nielen na oblečenie a jedlo, ale aj v priestore.

 

S láskou a úctou Yvette Terapeut, Lektor, Kouč

www.YvetteDulak.com