Ako funguje TELEPATICKÁ komunikácia?

Yvette Dulak

Človek zo všetkého videného alebo počutého extrahuje iba to, čo je pripravený vnímať svojim VEDOMÍM. Ak sú vibrácie druhého človeka iné, potom ani pri všetkej svojej túžbe nebude schopný prijať a poňať pre neho nové POZNANIE, ktoré presahuje rámec duálneho sveta.

Budeme sa musieť všetci "rozhýbať"...

Yvette Dulak

A to nie len fyzicky ale i duchovne, mentálne, emocionálne... A nemám na mysli navštevovať ďalšie semináre, čítať ďalšie knihy a vypočuť si ďalšie rady. Mám na mysli - rozhýbať svoje telo, upraviť svoju stravu, pracovať so svojou mysľou, s emóciami, cítením a začať to denne aplikovať do svojich životov. Nezabudnime, že 2024 žijeme vo veku VODNÁRA a ten si vždy vyžaduje nasledovné:

Ako sa naučiť PRIJÍMAŤ výzvy a užívať si proces ZMENY?

Yvette Dulak

Keď ZMENÍME svoje návyky, zmeníme aj svoj ŽIVOT. Tu je DESAŤ najDÔLEŽITÝCH NÁVYKOV: 1. ZAČNI v malom. Nesnaž sa zmeniť všetko naraz. Začnite s malými a zvládnuteľnými zmenami, ktoré môžu viesť k veľkým výsledkom. Malé víťazstvá ti časom zvýšia sebavedomie a motiváciu.

10. februára 2024 vstupujeme do roku Dreveného draka.

Yvette Dulak

Každý koniec je začiatkom niečoho nového a každý začiatok potrebuje najprv ukončenie - koniec. Rok Dreveného Draka zároveň otvára dvere do novej 20 ročnice, ktorá tu bude až do roku 2043..rok Tešíte sa? Bude to pre vás rok na výslní, alebo si ešte nejaký čas počkáte? Pripravte sa na rok veľkých ZMIEN, ktorý odštartuje úplne novú éru.

25.01.2024 Spln Mesiaca..

Yvette Dulak

Je tu ČAS odomknutia svojho SRDCA. Januárový spln Mesiaca v Levovi je časom otvorenia svojho SRDCA. Počúvať svoje srdce a nasledovať jeho múdre vedenie. Tieto dni svojimi energiami otvárajú mnohé témy, hlavne vzťahové..

Spirituálny význam vstupu Pluta do Vodnára.

Yvette Dulak

DNES 21. januára 2024 o 02:28 miestneho času vstupuje Pluto  do Vodnára aby odštartovalo veľkú transformáciu ĽUDSTVA a pretože do Vodnára so slobodným duchom vstupuje spoločne so Slnkom tak znásobuje jeho SILU a jeho vplyvy sú oveľa intezívnejšie. Tentoraz na sedem mesiacov a následne 1. septembra o 00:57 opäť vtancuje späť do Kozorožca, aby nakoniec 19. novembra 2024 o 22:03 do tretice vstúpil do Vodnára, kde zostane až do 9. marca 2043..

✨Vianočný ČAS✨

Yvette Dulak

✨Vianočný ČAS✨ je pre mňa obdobie: Ticha, Zastavenia, Spomalenia, OBDOBIE kedy si potrebujem, oddýchnuť. Patrime presne tam, kde chceme byť. Vybrala som si miernejšiu klímu, lebo zimu fakt nemusím. MILUJEM teplo. 🌞